Sunflair

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 42 resultaten wordt getoond

Sunflair Badmode
Sunflair is ontstaan in 1993 in Duitsland. Het begon als een klein familiebedrijf, maar inmiddels is het merk wereldberoemd en staat bekend om de badmode van hoge kwaliteit. Dit zie je bijvoorbeeld in de Sunflair bikini! Sunflair richt zich altijd op het ontwerpen van de badmode voor vrouwen van elke maat en leeftijd. Hierbij leggen ze de nadruk op het comfort en de kwaliteit!
Alle soorten badmode
Met Sunflair geven we je een groot aanbod aan badmode die geschikt is voor elke vrouw, maakt niet uit wat je lichaamstype en persoonlijke stijl is. De Sunflair badmode is voor elke vrouw. Je kan terecht bij ons voor een Sunflair badpak, een Sunflair bikini of een Sunflair tankini. Een hoop keuze dus!
Sunflair badpak
De Sunflair badpakken zijn een van de populairste soorten Sunflair badmode. Krijg met dit badpak van Sunflair stoffen van hoge kwaliteit en een goede ondersteuning met fijne comfort. Kies uit soorten badpakken als halterbadpakken, strapless badpakken en badpakken met een V-hals. Ook kun je kiezen in de verschillende kleurtjes en printjes die het merk aanbiedt.
Sunflair bikini
Ben je toch op zoek naar een Sunflair bikini? Dan heeft Sunflair ook een groot aanbod voor jou. Het merk heeft veel verschillende soorten bikini’s, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een triangel bikini, een bandeau bikini of een push-up bikini. Ook een Sunflair bikini is van hoge kwaliteit en geeft je veel ondersteuning en comfort. Daarnaast kan je ook kiezen in kleuren of printjes. Wil je graag een effen kleur Sunflair bikini? Dat kan! Je kan er ook voor kiezen om een levendig printje te dragen van Sunflair.
Sunflair tankini met een hook
Gaat je voorkeur toch uit naar een Sunflair tankini? Dan zit je bij het merk Sunflair goed. De Sunflair tankini is een combinatie van een tanktop en een bikini. De Sunflair tankini heeft ook een hook, hiermee houd je de tankini op de goede plaats en kruipt de tankini niet omhoog. Dat is natuurlijk wat je zoekt in een tankini!

Ben jij dus op zoek naar een Sunflair bikini, badpak of tankini? Bekijk dan het aanbod van de Sunflair badmode in onze webshop of kom langs in onze winkel! Toch op zoek naar nog meer badmode, van bijvoorbeeld de merken Olympia of Opera? Geen probleem, ook dat kun je vinden op de webshop of in de winkel!