Winkelwagen

Neem contact op via WhatsApp?

+31683518296

of bel met

0481-798026

Veelgestelde vragen

Ons happiness team helpt je graag op weg.

Antwoorden op veelgestelde vragen over aankopen

Bestelling en Verzending

Als u vóór 15:00 uur bestelt, streven we ernaar om uw bestelling op dezelfde dag te verzenden. Meestal wordt uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd.

Om een account aan te maken, klik op de knop “Account aanmaken” of “Registreren” op de website. Vervolgens wordt u gevraagd om uw persoonlijke gegevens, zoals naam en e-mailadres, in te voeren en een wachtwoord te kiezen. Nadat u alle vereiste informatie heeft ingevoerd, klikt u op “Account aanmaken” of een vergelijkbare knop om uw registratie te voltooien.

Als je een bestelling hebt geplaatst bij een online winkel, kun je over het algemeen je verzendadres wijzigen door in te loggen op je account en naar de sectie “Mijn bestellingen” of “Mijn account” te gaan. Zoek vervolgens naar de bestelling die je wilt wijzigen en selecteer “Adres wijzigen” of een vergelijkbare optie. Voer je nieuwe verzendadres in en sla de wijzigingen op.

Meditation williamsburg kogi blog bushwick pitchfork polaroid austin dreamcatcher narwhal taxidermy tofu gentrify aesthetic.

Nee, er worden geen betaalgegevens zoals creditcard- of bankrekeningnummers opgeslagen.

Ja, al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW zoals volgens de Nederlandse wet is voorgeschreven.

Momenteel verzenden wij enkel naar Nederland en België.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.

Ons streven is om alle artikelen van één bestelling in één verzending te versturen.

Indien je een artikel wilt retourneren

Retourneren en Ruilen

Binnen 14 dagen na ontvangst heb je wettelijk het recht om de bestelde artikelen zonder opgaaf van reden te retourneren. Om hiervan gebruik te maken, stuur je een e-mail naar [email protected] met vermelding van je ordernummer en de artikelen die je wilt retourneren. Je kunt ook het modelformulier voor herroeping meesturen, maar dit is niet verplicht. Houd er rekening mee dat we geen retourzendingen accepteren die na deze periode van 14 dagen worden aangemeld.

Bij Lingerie By M zijn de standaard verzendkosten slechts €4,95. Bestellingen van €75,- of meer worden gratis verzonden. Voor bestellingen vanuit België bedragen de verzendkosten €6,95. Als je bestelling vanuit België €99,- of meer bedraagt, dan rekenen wij geen verzendkosten. Voor verzending naar andere landen kun je contact met ons opnemen voor de verzendkosten.

U heeft de mogelijkheid om uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Om een retourlabel aan te vragen, kunt u hier terecht.

Plak het retourlabel bij voorkeur op de originele verpakking van uw bestelling en breng het pakket naar een PostNL-punt. Het retourlabel is geldig voor retourzendingen tot 14 dagen na de originele bestelling.

Indien u uw bestelling wilt retourneren na deze 14 dagen, neem dan contact met ons op via [email protected] en vermeld hierbij duidelijk de reden van uw retourzending.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Kunnen we helpen?