Voor 16.00 uur besteld, meestal dezelfde dag verstuurd.

Gratis verzending Nederland vanaf €50 (behalve BE en DE)

Webshop Trustmark and customer reviews

Neem contact op via WhatsApp?

+31683518296

of bel met

0481-798026

CO \ KatoenKatoen is een natuurlijke vezel die wordt gewonnen uit de katoenplant. Het is zeer huidvriendelijk en kan tot 20% van zijn eigen gewicht aan water opnemen zonder vochtig aan te voelen.
CMD Modalvergelijkbaar met viscose, maar met hogere scheursterkte en andere verbeterde eigenschappen.
CV ViscoseViscose is een natuurlijke kunstvezel die wordt verkregen door een speciaal proces van cellulose als grondstof. Het eindproduct vertoont vergelijkbare eigenschappen als katoen.
EL ElasthaanElasthaan is een zeer elastische kunstvezel. Het is zeer vormvast, keert na rekken terug naar zijn oorspronkelijke vorm en sluit zich als een tweede huid om het lichaam door zijn hoge rekbaarheid.
EL/LYCRA®Elasthaan van het merk LYCRA® van het bedrijf INVISTA.
PA PolyamidePolyamide is een thermoplastische kunststof die bij een bepaalde temperatuur gemakkelijk kan worden gevormd. Het onderscheidt zich door zijn hoge scheursterkte.
PA Microf. Polyamide/microvezelMicrovezel is een overkoepelende term voor stoffen van bijzonder dunne draden met een fijnheid van minder dan 1 dtex. Microvezelstoffen zijn uitzonderlijk zacht en soepel.
PIPapier
PESPolyester is een kunstvezel met eigenschappen vergelijkbaar met zijde. Het kan echter drie keer zo fijn worden geproduceerd als zijde en is veel weerbaarder dan zijde. Door zijn lage rekbaarheid vervult het ondersteunende functies.
PES Microf. Polyester/microvezelMicrovezel is een overkoepelende term voor stoffen van bijzonder dunne draden met een fijnheid van minder dan 1 dtex. Microvezelstoffen zijn uitzonderlijk zacht en vormvast.
SEDe term "zijde" mag alleen worden gebruikt als de vezels afkomstig zijn van de cocons van zijdespinnende insecten. Zijde heeft een edele glans en een temperatuurregulerende werking.
StrohDe term "stro" is een verzamelterm voor uitgedorste en gedroogde graanstengels.
De waardering van lingeriebym.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 171 reviews.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!