Modeshow

Lingerie By M & De Dresscode

Modeshow

‘Een droom die uitkomt!’ Dit was de eerste gedachte van Carin Witjes toen ze haar winkel ‘Lingerie by M’ opende in februari. Haar droom was altijd al om mooie lingerie en nachtkleding te verkopen dat voor iedereen draagbaar is. De lingerie die Carin verkoopt in de winkel is zowel beschikbaar in de kleine cups en in de grotere cupmaten die weinig verkrijgbaar zijn. Zo is er voor iedereen wat in de lingeriezaak, zelfs voor de mannen met haar mannenondergoed!

Haar tweede droom was het realiseren van een modeshow in Millingen aan de Rijn. Dit idee had ze al helemaal in haar hoofd, nu moest het alleen nog werkelijkheid worden. In april was het dan zover, het idee was daar. Later in april haakte De Dresscode aan voor een eenmalige samenwerking. Carin wilde vast oefenen voor de modeshow en organiseerde een eerste Ladies Night op 1 september. Hier heeft een kleine modeshow gedraaid als voorbereiding op de grote show. Deze Ladies Night was een daverend succes met veel tevreden klanten en een team die met een enthousiaste blik terugkijken. Hierdoor heeft het team Lingerie by M nog meer zin in de modeshow! Carin is dan ook van plan om er een spectaculaire show van te maken. Haar doel is iedereen een onvergetelijke dag te geven! De visie van Carin en haar leuke werknemers is om eens in het jaar een voorjaarshow te geven, hierin wordt de lingerie en badkleding geshowd. Daarnaast eens in het jaar een kersteditie!

 

Lijkt u dit nu ook interessant, wacht dan niet en bestel uw kaartjes bij Lingerie by M. Dit kan in de winkel op Heerbaan 170a in Millingen aan de Rijn, u kunt bellen naar het nummer 0481 798 026 of stuur een mailtje naar info@lingeriebym.nl!

Reserveer hier uw kaartje(s) voor € 5 per stuk.

    Kies welk Tijdstip van show:

    Kies hoeveel kaarten u wenst te reserveren:

    Hieronder vind u andere Millingse ondernemingen die ieder op hun wijze bij dragen aan de Modeshow.